Tyylikäs lähtö

Tyylikäs lähtö

  • Ensi-ilta: 12.04.2017
  • Rooleissa: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Ann-Margret, Joey King, Matt Dillon, Christopher Lloyd, John Ortiz ja Peter Serafinowicz
  • Ohjaus: Zach Braff

Oscar-voittajat Morgan Freeman (Million Dollar Baby), Michael Caine (Oman elämänsä sankari, Hannah ja sisaret) ja Alan Arkin (Little Miss Sunshine) yhdistävät voimansa esittäessään elinikäisiä kaveruksia Willie, Joe ja Al, jotka päättävät unohtaa eläkepäivät ja poiketa ensimmäistä kertaa elämässään kaidalta polulta, kun he menettävät eläkesäästönsä erään yhtiön vararikon mukana ohjaaja Zach Braffin komediassa Tyylikäs lähtö.

Miehet haluavat kaikin keinoin kuitata tappionsa, jotta eivät tuottaisi pettymystä rakkailleen, joten he panevat kaiken likoon ja ryhtyvät uhkarohkeaan yritykseen, jonka tavoitteena on kellistää juuri se samainen pankki, joka rohmusi heidän rahansa.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään kaksinkertainen Oscar-ehdokas Ann-Margret (Tommy, Miehuusvuodet), joka on Alia sillä silmällä vilkuillut kassaneiti Annie. Joey King (Wish I Was Here) on Joen veitsenterävä lapsenlapsi Brooklyn; Oscar-ehdokas Matt Dillon (Crash) on FBI:n agentti Hamer; ja Christopher Lloyd (Paluu tulevaisuuteen -trilogia) esittää kolmikon asuintoveria nimetä Milton. Lisäksi John Ortiz (Unelmien pelikirja) on hämäräperäinen Jesus, joka lupaa opastaa kolmikon rikosten maailmaan, ja Peter Serafinowicz (Guardians of the Galaxy) on Joen entinen vävy Murphy, jonka kontaktit marihuanaklinikalla voivat osoittautua lopulta hyvinkin hyödyllisiksi.

Esitysajat

Päivä Alkaa Loppuu Hinta Sali
Sunnuntai 28.05.2017 14.00 15.37 13 € Star 2